SDN event, June 26th Houten, the Netherlands

Dit event belooft een groot succes te worden! Elke sectie heeft uitgepakt met interessante sessies en internationale sprekers! Keven McNeish, komt vertellen over iPhone .NET development. Voor UX zal hij een sessie geven over wat we van de iPhone kunnen leren en zal hij dieper ingaan op de mogelijkheden van Expression blend. Daarnaast zijn er uiteraard sessies over Expression Blend3 en Silverlight 3.

De SharePoint sessies MythBusters en Kerberos in de IW sectie worden gegeven door niemand minder dan Bob Fox en Spencer Harbar. Deze sessies zijn niet alleen voor ontwikkelaars, maar ook SharePoint administrators heel interessant!

Voor de Architecture track zal Bob Fox vertellen hoe je met HyperV een demo omgeving op kan zetten en zal SharePoint gebruiken als voorbeeld. Sander Hoogendoorn gaat vertellen wat de Anti-patterns in Agile projecten zijn.

Voor de Delphi ontwikkelaars zal Michael Li ten tonele verschijnen met o.a. 10 tips en ER studio. Mitchel Sellers komt voor 3 advanced DotNetNuke sessies! Dennis van der Stelt gaat voor .NET ons meer vertellen over Azure en SQL dataservices in Silverlight 3.

Kijk voor meer informatie op www.sdn.nl\sde

This entry was posted in .NET, SDN by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *