Marathon voorbereiding

Nu begint het toch allemaal echt serieus te worden hoor. Afgelopen zondag heb ik de 30 van Almere gelopen, mijn eerste grote afstand. Oke, in de afgelopen weken heb ik natuurlijk al meerdere keren meer dan een halve marathon gelopen, maar de 30 had ik nog niet aangetikt. Deze keer had ik na 22 km wel een dip, gelukkig kon ik mezelf aan het hardlopen houden maar eigenlijk wilde ik wandelen.

271 3211 Marcel Meijer 1968 316e 2:54:10 10,292

Foto’s volgen later!

This entry was posted in Harddlopen, Vrijetijdsbesteding by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *