Bergrace by Night

Gisteren was het weer zover, de Bergrace by Night in Wageningen stond op het programma. Deze wedstrijd wordt twee keer per jaar gehouden, een keer in april en een keer in november. Vorige jaar november deed ik mee aan de 12,6 km (van de Wageningse Berg naar de Grebbenberg dierenpark Ouwehands). Ik deed er toen 1:19 minuten over. Nu zijn we natuurlijk alweer een half jaartje verder en zijn mijn trainingsinspanningen verhoogd, dus was ik benieuwd waar ik nu sta.


Het moment om dezelfde race nog een keer te doen, nietwaar? Dus ingeschreven voor de 12,6. In Hengelo was ik stuk gegaan, dus moest ik mijn race iets beter in delen. Dat was dan ook het doel en inderdaad dat werkte. Ik deed de afstand in 1:08 minuten. Niet slecht! Oke, drie minuten meer dan de 12 km in Zandvoort (per saldo 20 seconden langzamer), maar het doel was ook een race beter in te delen.


Volgende wedstrijd weet ik nog niet, ik wil dan eigenlijk weer een halve marathon doen.

This entry was posted in Harddlopen, Vrijetijdsbesteding by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *