I did it!

Vandaag was het zover, mijn eerste halve marathon stond op het programma. Ik heb al diverse wedstrijden gelopen, maar nog nooit liep ik een wedstrijd van meer dan 15 kilometer. Maar nu dus wel, de halve marathon oftewel 21.1 km. En dat smaakte naar meer!

IMG_0939

Een goed georganiseerde halve, voldoende waterplaatsen, een mooi parcours (verharde weg) en het weer was perfect, niet te warm, niet te koud. Met name de laatste kilometers langs de spoorlijn vielen sommigen behoorlijk zwaar. Jose, Wouter, Tamra en Joep stonden op strategische plekken langs het parcours en hebben mij en de overige lopers van de loopgroep uit Oosterbeek vrolijk toegejuicht en toegeklapt. Hartstikke leuk, dat geeft de loper moed.

Het laatste stuk voor de finish stonden mijn medelopers mij op te wachten en aan te moedigen voor de laatste meters. We hebben het allemaal gehaald en de missie volbracht. Op naar de volgende.

parcours_21

Mijn tijd? Ik deed het in een strakke 2 uur en 1 minuut. Ruimte voor verbetering!

halvemarathon

This entry was posted in Harddlopen by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

One thought on “I did it!

  1. Hij kwam, zag en overwon vele kilometers asfalt.
    Ik ben bijzonder trots op je! En het aanmoedigen hebben we graag gedaan. Ook op volgende wedstrijden hopen we je bij te kunnen staan met ons gejuich en geklap 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *