Kuala Lumpur

Gisteren ben ik terug gekomen van een reis naar Kuala Lumpur. Ik was daar voor een Captaris Partner Conferentie. De Conferentie was goed, veel gezien en gehoord over de vernieuwingen en verbeteringen in Captaris producten. Jammer, dat het nog even duurt voordat ze ook werkelijk beschikbaar zijn. Binnenkort maar eens een presentatie bij de SDN geven voor die producten.

This entry was posted in Uncategorized by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *