Berg race in Wageningen

Afgelopen vrijdag was er de Berg race in Wageningen. Deze 7,6 kilometer hardloop wedstrijd begon half elf in Wageningen. Erg leuke race, wel koud zo 's avonds laat. Het laatste stukje van de loop was tegen de berg op van de rand van Wageningen naar de Dierentuin in Rhenen. Dit pad hadden ze heel leuk verlicht met waxine lichtjes, dat maakte het laatste stuk een stuk lichter (NOT!).

Ik deed het niet slecht:

  • plaats: 384
  • startnummer: 1604
  • naam: Marcel Meijer Oosterbeek M-35 66
  • bruto tijd: 00:46:21
  • netto tijd: 00:45:49 
This entry was posted in Uncategorized by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *