Kids op de Motor

Al tijden was het een belofte aan de kinderen, ze mochten een keer met mij op de motor een stukje rijden. En vandaag heb ik die belofte ingelost. Het is mooi weer, maar ze moesten wel motorkleding aan. Volgens mij vonden ze het gaaf!

WouterWouterTamaraTamara

This entry was posted in Uncategorized by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

One thought on “Kids op de Motor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *