Tweede wedstrijd

Afgelopen zaterdag heb ik meegelopen met de 34 februariloop in Bennekom. Na de 7 kilometer van de vorige keer legde ik de lat deze keer hoger en besloot om voor de 12 kilometer te gaan. Ik voel het nu nog in mijn benen 😉
Maar ik heb het gehaald! Oke, ik heb enkele honderde meters gewandeld, maar ik kwam niet als laatste binnen. Goed he!

De volgende wedstrijd zal weer iets van 10 of 12 kilometer zijn.

This entry was posted in Uncategorized by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *