Wedstrijd lopen

Derde kerstdag heb ik meegedaan aan de derde kerstdag loop in Arnhem. Ik heb de 7 kilometer afstand gelopen. Best knap, voor iemand die 24 weken geleden 20 kilo te zwaar was en 6 weken geleden na een 0,5 kilometer hardlopen totaal buiten adem was.

Overige statistieken:
Afstand: 7,88 
Tijd: 42,52 
Gemiddelde snelheid: 5,26 (min/km)
Calorien verbrand: 652

De volgende wedstrijd zal februari/maart zijn en natuurlijk langer (12 km).

EDIT: de volgende loop zal zijn 17 februari 2007 en ik ga dan voor de 12 km.

This entry was posted in Uncategorized by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *