Hardlopen (3)

Yep, ik heb ze. Ik heb de schoenen gekocht, die behoren bij mijn Nike+ iPod gadget. Hele mooie Nike+ Air Moire White/Blue, nog nergens te koop behalve dan in Amsterdam en Rotterdam. Natuurlijk heb ik ze vanavond gelijk uitgeprobeerd, blijkt de afstand die ik normaal loop ruim 4 kilometer te zijn. Het dingetje in je schoen moet dus echt horizontaal liggen, anders meet hij niet alles goed.

Nike+ schoenen

Oja, ik heb er ook een strakke renbroek en shirt bijgekocht. Nu lijkt het net echt 😉 Aan de uitrusting kan het dus niet meer liggen.

This entry was posted in Uncategorized by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

2 thoughts on “Hardlopen (3)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *