Hardlopen en iPod (2)

Leuk spul dat Nike+ iPod apparaat! Als je een aantal workouts gedaan hebt, dan kun je in iTunes deze bekijken en de deze (in mijn geval indrukwekkende resultaten) versturen naar je eigen plekje op de Nike+ site. Erg leuk! Zie de plaatjes.
Nog iets leuks. Vanavond heb ik een hele lange run gemaakt, als beloning feliciteert een bekende hardloper je aan het eind met je beste resultaat. Naast een lange run met muziek, krijg je ook nog complimenten van je coach.

Nu nog de echte Nike+ schoenen.

This entry was posted in Uncategorized by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

2 thoughts on “Hardlopen en iPod (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *