Hardlopen en iPod

Sinds een klein poosje ben ik bezig met hardlopen. Via mijn broer ontdekte ik een hele gave gadget.

Een apparaatje dat je in je loopschoenen stopt en de ontvanger plaats je op je iPod. Tijdens het lopen kun je dan info krijgen over je voortgang en deze info kun je dan weer op de Nike site delen met anderen.
Ik heb hem nog niet gebruikt, maar ik laat jullie de resultaten weten. Hier kun je meer info vinden: http://www.nike.com/nikeplus/

This entry was posted in Uncategorized by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *