Windows Vista Beta 2

Yep, ik heb het al een paar weken op mijn PC geinstalleerd. Mijn huidge installatie is wel stabiel, maar de eerste was dat zeker niet. De Wifi internet verbinding viel om de haverklap weg en ik had geen idee. Nu denk ik dat het aan Zipgenius lag. Na een update gaf Vista aan, dat er in de next release een oplossing komt.


Wel heb ik een probleem met IE 7. Ik kan niet replyen op mails, als ik connect met de bedrijfs exchange server. Hij klaagt over het niet kunnen vinden van de certificate publisher (dat klopt, die ligt in de kast en is zeker niet online). Ik moet nog wat knutselen met de instellingen.


Maar Vista is wel mooi.


UPDATE: ik denk dat ik weet waarom de vorige installatie niet stabiel was. Ik had de PCillin (ook beta) gedownload en geinstalleerd, deze zorgde voor de hickups.

This entry was posted in Uncategorized by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *