Biztalk 2006 Artikel

Voor diegene die er op zitten te wachten, mijn artikel is bijna klaar. Er is echter een probleem, het zijn nu 20 pagina’s met de nodige plaatjes. Misschien ga ik het artikel opsplitsen in twee delen. Natuurlijk laat ik hier horen of het online staat.

This entry was posted in Uncategorized by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *