Biztalk 2006 Deployment (2)

Voor het migratie project en mijn artikel over het migratie project heb ik uitgezocht en uitgeprobeerd, hoe het nu werkelijk zit met de nieuwe deployment mogelijkheden van Biztalk 2006. De grootste verbetering van Biztalk 2006 is tenslotte het deployment.


En ik kan je vertellen, dat is inderdaad het geval. Het werkt echt!
http://www.topxml.com/BizTalk-2006/re-21587_How-To-Package-and-Deploy-BizTalk-2006-Applications.aspx


UPDATE: na de deployment moet je wel de Host Instances wel even restarten. Anders blijft er van alles in de cache zitten.

This entry was posted in Uncategorized by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *