Biztalk 2006 Plaatjes tool

Voor het documenteren van je Biztalk Orchestrations, zou je kunnen teruggrijpen naar prtsc en plakken in paint. Maar dat werkt nooit heel handig. Voor mijn Biztalk migratie traject wilde ik ook plaatjes van mijn orchestrations hebben. Even googlen leverde dit tool op: Biztalk Picture Exporter. Grappig tool en werkt ook nog eens aardig. Sourcecode included.

This entry was posted in Uncategorized by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *