Biztalk 2006, foutje bedankt!

Gisteren was ik lekker bezig met mijn orchestrations en mijn Biztalk 2006. Maar ik liep tegen een probleem aan. Ik had een Receive pipeline toegevoegd aan een Receive Location. Toen ik de orchestration wilde verwijderen, lukte dat niet. Niet zo’n probleem dacht ik, dan delete ik ze wel uit de database. Dat had ik misschien niet moeten doen 😉


Daarna kon ik niet meer deployen en vond Biztalk dat alle te installeren artifacts er al waren, kortom alles ging mis. Sukkel, die ik ben.


Maar de oplossing was best aardig, want de uninstall werkt naar behoren en de reinstall deed het ook goed. Zo was ik in no-time weer ‘in action’.


Moraal van dit verhaal, blijf met je Sql Server Management Studio uit een Biztalk database. Maar misschien moet ik een Receive Pipeline opnemen in de orchestration, dan zijn de afhankelijkheden beperkter.

This entry was posted in Uncategorized by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *