Sharepoint

Vorige week had ik een klusje met Sharepoint. Tot op dat moment wist ik er nog niet veel vanaf, ik wist van het bestaan van het product af. Mijn kennissenkring heeft mij aardig geholpen. Vrij vlot was ik in staat om een Webpart te maken en deze te gebruiken op een pagina in Sharepoint. Zo’n portal is best aardig en bied veel mogelijkheden. Al zoekend kwam ik allerlei andere handigheidjes tegen. Aangezien de resources op het internet beperkt zijn, heb ik een goed boek gekocht.

This entry was posted in Uncategorized by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *