Ouderavond op school

Vanavond was ik op een feestelijke ouderavond bij de kinderen op school. Wouter zijn klas deed tot drie keer toe twee liedjes en Tamara haar klas deden spontaan een dansje. De hele school was gezellig aangekleed. Alle klassen hadden een iets met landen gedaan. Tamara haar klas Spanje en Wouter zijn klas Suriname. Het was erg leuk!This entry was posted in Uncategorized by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

One thought on “Ouderavond op school

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *