Installatie Biztalk 2006

Sinds een paar dagen heb ik een Virtual Machine (VMWare) met Biztalk 2006. Volgens mij kan BTS2006 nu ook (weer) geinstalleerd worden op een Windows XP machine, maar voor deze VM heb ik gekozen voor Windows Server 2003.
Het installeren ziet er al een stuk beter uit dan Biztalk 2004. Nu heb ik alleen een probleem met het .Net framework. In de eventviewer staat een melding over een Shim database registry entry waar niet voldoende rechten voor zijn.

Nu maar eens de Biztalk 2006 tutorials gaan proberen. Zodra ik meer ervaringen heb, laat ik dat via deze blog natuurlijk weer horen.

This entry was posted in Uncategorized by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *