Motor Examen: Verkeersdeelneming

Vanmorgen om kwart voor elf begon mijn examen Verkeersdeelneming voor het rijbewijs A. En om twaalf uur kreeg ik een hand van de examinator met de felicitaties.
Kortom: Ik heb mijn motor rijbewijs gehaald!!! Nu mag ik eindelijk op die Honda Shadow 750 van Jose rondrijden!

This entry was posted in Uncategorized by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

One thought on “Motor Examen: Verkeersdeelneming

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *