Apple Mini Mac

Vorige week heb ik een Apple Mini Mac besteld, deze week zal hij geleverd gaan worden.
Vermoedelijk kan ik net voor mijn vakantie niet meer kijken naar het ding, jammer! Maar na de vakantie 😉

UPDATE: TNT heeft geprobeerd de bestelling te brengen, maar ik lag met m’n kont in de zon. Nu kan ik maandag pas weer bellen.

UPDATE 2: Hij is er! Nu moet ik nog een hele dag wachten tot ik hem kan uitproberen.

This entry was posted in Uncategorized by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *