Motorrijles

Bijna een maand heb ik nu geen motorrijles gehad. Afgelopen zondag zijn José en ik op haar motor een stukje wezen rijden. Maar ik moest achterop :'( José haar motor is gewoon erg gaaf. Het is een Honda Shadow C2 750.(Dit is niet een foto van José haar motor, die hebben we nog niet gemaakt.
Deze foto is gevonden via google, maar hij lijkt er wel op.)


Maar er is een lichtpuntje vanaf volgende week beginnen de lessen weer. Dan moet ik ook eindelijk eens mijn theorie certificaat voor de motor halen. Hopelijk lukt het allemaal voor mijn volgende vakantie met de kinderen.

This entry was posted in Uncategorized by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *