Vacation Greeting

Howdy Folks!
We hebben het geweldig naar het zin hier in het land van de onbegrensde mogelijkheden. We hebben van alles gezien en een kleine duizend foto’s geschoten. Nu zitten we in San Fransico naast het Cable Car museum.

PS Als je je afvraagt waarom we geen mail beantwoorden. Nou we hebben overal tijd voor, maar niet voor mail!

UPDATE: Het zijn 1688 foto’s geworden. We moeten ze nog uitsorteren en de slechte weg gooien. Op deze site zullen we er een aantal laten zien, maar op http://www.joseenmarcel.mine.nu zullen er meer komen te staan.

This entry was posted in Uncategorized by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *