Onze vakantie vanaf Donderdag

Vanaf donderdag gaan José en ik lekker een paar weken op vakantie naar Amerika. Hieronder zie je de route.

“Ontdek het westen tijdens deze 15-daagse rondreis. Een spannend begin in Universal Studios, de prachtige stad San Diego. Via de woestijn en Phoenix bereiken we Sedona, met de prachtige rode rotsen en het decor van menige western. Naar het kleurrijke schouwspel van de Grand Canyon. Het Navajo Reservaat, de Painted Desert en Monument Valley zijn de volgende hoogtepunten. Via Lake Powell bereiken we de veelkleurige wereld van Bryce Canyon. Zion is indrukwekkend door de bizarre vormen, in Las Vegas bekijken we in verbazing een wereld van gokken en vermaak. We bereiken het altijd adembenemende Yosemite National Park. San Francisco is de stad waar we van gaan houden. De ruige Pacific Coast en stadjes als Monterey en Santa Barbara begeleiden ons naar Los Angeles.” (Tekst van www.specialtraffic.nl)1e dag: Aankomst Los Angeles
2e dag: Los Angeles-Universal Studios
3e dag: Los Angeles-San Diego
4e dag: San Diego-Phoenix
5e dag: Phoenix-Grand Canyon
6e dag: Grand Canyon-Page/Lake Powell
7e dag: Lake Powell-Bryce Canyon
8e dag: Bryce Canyon-Las Vegas
9e dag: Las Vegas-Visalia
10e dag: Visalia-Yosemite National Park
11e dag: Yosemite National Park-San Francisco
12e dag: San Francisco
13e dag: San Francisco-Solvang
14e dag: Solvang-Los Angeles
15e dag: Vertrek Los Angeles

This entry was posted in Uncategorized by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *