Biztalk Projects

Als je Biztalk projects en Solutions overneemt van de ene ontwikkel werkplek naar de andere, realiseer je dan dat de naam van de Biztalk server ( Sql Server ) in de btproj.user staat. De foutmelding bij het deployen is “Sql Server does not exist or access denied”. De server is te wijzigen bij de properties van een project.

This entry was posted in Uncategorized by Marcel Meijer. Bookmark the permalink.

About Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, Windows 10 en IoT. Hij werkt als Development Team Lead bij iFunds. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP geworden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *